Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Bafra Belediyesi Asri Mezarlık Yollarına Parke Taşı Döşüyor

Bafra Belediyesi, belde sakinlerinin kabir ziyaretlerini daha sağlıklı şekilde yerine getirmeleri için Asri mezarlık içinde kilitli parke taşı ile döşeyerek, belediye hizmetlerini sürdürüyor.

Başkan Kılıç’ın Asri mezarlıkta yapılan çalışmalarına yönelik incelemelerine AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz eşlik etti. 
 
Bafra Belediyesi, Asri mezarlıklardaki bakım, onarım ve yol çalışmalarını sürdürmenin yanında; parke taşı ve bordür çalışmalarına da hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Asri mezarlık genelinde; 4 Bin m2 bordür,9 Bin m2 kilitli parke taşı döşenerek hizmete sunulacak.

  Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Asri mezarlık koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışma içinde olduğunu belirterek mezarlık yolunda parke taşı ve bordür çalışmasının hızla devam ettiğini, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Bafra Belediyesi ayrıca Asri mezarlık bünyesindeki Garnizon Şehitliği ve çevresinde 2 km’lik yol ve kaldırım çalışmalarını da gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 4 yıl önce

Adam adam işi gücü ölülerle ne güzel çalma çırpma olmaz , bakan vekil olacak adam olara da sıraca gelecek adamın hakkını ye.eseler çok çalışkan başkan ,