Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bayramında Şöhretleri Bir Araya Getiriyor


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in destekleriyle Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Samsunspor, A.Gücü, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Bafraspor gibi Türk futbolunun eşsiz kulüplerinde forma giyen ünlü futbolcular tekrar kırmızı siyah formalarını giyecek. Bafra’da yeni kurulan ve veteranlar liginde mücadele edecek Bafra Veteranlar takımında yer alan Bafralı şöhretler de takımlarda yer alacak. Şöhretlerin giyeceği kırmızı siyah formalar da hazırlandı. Bafralı sporseverler merakla şöhretleri ve 28 Ekim tarihini beklemeye başladı. Futbolseverler “Cumhuriyet Bayramımızla beraber iki büyük coşkuyu birden yaşayacağız” diyerek heyecanlarını ifade ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhuriyet hepimizin ortak değeri ve Devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün bizlere emanetidir. Biz bu emaneti sonsuza kadar taşıyacağız. İlçemizde Cumhuriyet Bayramı bambaşka bir coşku ile kutlanmaktadır. Biz bu coşkuya her alanda destek vermekteyiz. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ülkemizin önemli takımlarda forma giymiş Bafralı futbolcularımız bir araya gelecektir. Bu güzel düşüncede emeği olan, çalışmaların yürütülmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizde Bafra Veteranlar takımımız da kurulmuş ve ligde mücadele edecektir. Veteranlar takımımızda Bafra’da yetişmiş çok değerli sporcularımız yer almaktadır. Bafra Veteranlar takımımıza liginde başarılar diliyorum.“ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.