Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bisiklet Turu
banner852

Başkan Hamit Kılıç’ında katılacağı etkinlikte çok sayıda bisikletli sağlık için pedal çevirecek.

“Bisikletini Al Gel, Sağlık İçin Pedal Çevir” sloganıyla düzenlenecek Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bisiklet Turu, 29 Ekim Perşembe günü saat 12.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak ve Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erecek.

Kovid-19 salgını nedeniyle her türlü önlemin alınacağı bisiklet turunda katılımcıların söz konusu önlemlere uymaları noktasında da gayret gösterilecek.

Tüm bisiklet tutkunlarını etkinliğe davet eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Cumhuriyet Bayramımızın 97.Yılı etkinlikleri kapsamında hep birlikte pedal çevireceğiz. Parkur boyunca tüm güvenlik tedbirlerinin alınacağı bisiklet turu 15 Temmuz Demokrasi Meydanından başlayacak ve Kızılırmak Sedde Parkında son bulacak. Organizasyon maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleşecek. Cumhuriyetimizin 97. Yaşını kutlayacağımız böylesi anlamlı günde Bafralı hemşehrilerimi sağlık için pedal çevirmeye davet ediyorum” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876