Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner797

Bafra Belediyesi Gsk Sporcuları Başarılarına Devam Ediyor

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Gençler Milli Takım seçmeleri, Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu’nda yapıldı.

Müsabakaya Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı.

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına müsabakaya katılan sporcular büyük başarılar elde etti.

TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Bilge Alev, müsabakada attığı güzel skor ile milli takım baraj puanını aştı ve milli takım aday kadrosuna girmeyi hak etti.

Başarılı sporcu daha öncede katıldığı birçok müsabakada madalya almış, Bafra'nın gurur kaynağı olmuştu.

Bilge Alev’in yurt dışında milli takım forması giyerek farklı bir ilke imza atacağına tüm ilçe inanmış durumda.

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün bir diğer sporcusu Hilal Yılmaz ise atıcılık sporuna kısa süre önce başlamasına rağmen elde ettiği derecelerle,Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi baraj puanını geçerek büyük bir başarıya imza attı. Hilal Yılmaz,kategori olarak yıldız bir sporcu olduğu halde gençler kategorisinde müsabakaya katılarak güçlü rakipleri ile mücadele etti. Hilal Yılmaz, ileriki yıllarda Türkiye'de adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini bu müsabakada gösterdi.

Başkan Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettikleri başarılarla ilçe olarak gururlandıklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.