Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Bafra Belediyesi Güneş Tarlası İçin Adımlarını Sıklaştırıyor

YILDA 2 MİLYON LİRALIK TASARRUF.

Bafra Belediyesi, çeşitli alanlarda kullanılan enerjiyi ücretsiz sağlamak üzere güneş tarlası kurmaya hazırlanıyor.

Yılda 2 Milyon liralık tasarruf sağlayacak olan ve İlçenin Dereler Mahallesinde yapılması planlanan Güneş tarlası için ilgili kurumlar üzerinde yazışmalar ve fizibilite çalışmaları sürüyor.

ARSA TAHSİSİ BEKLENİYOR

YEDAŞ’dan (Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ.) yapılmasında herhangi bir mahsur yoktur yönündeki olur yazısını alan Bafra Belediyesi, 32 Dönümlük bir arazi üzerinde kurulacak olan Güneş Tarlası ile ilgili arsa tahsisi bekleniyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın hayata geçmesi için yoğun çaba sarf ettiği proje ile büyük maliyetlerden biri olan elektrikte yüklü miktarda tasarruf sağlanacak.

6 YILDA KENDİSİNİ AMORTİ EDİYOR

Bafra Belediyesinin İlçeye kazandırmak için gayret gösterdiği Güneş Tarlası Projesi 6 yılda kendisini amorti edebilecek olmasıyla da dikkat çekiyor

“CİDDİ TASARRUF SAĞLAYACAK”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hükümetimizin güneşten elektrik üretme politikaları doğrultusunda Güneş Tarlası Projemizin ilgili müracaatını ve girişimlerini yaptık. Dereler Mahallemizde 32 Dönümlük bir alanda yapılacak ve elektrik tasarrufunda bizlere çok şey kazandıracak söz konusu projenin hayata geçirilmesi yönünde yoğun bir çaba içerisindeyiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.