Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafra Belediyesi'nden Yoğun Mesai

Bafra Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe merkezinde kaldırım, dış mahallelerde ise yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürülürken belirlenen program dâhilinde hareket ediyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir yandan merkez mahallelerimizde kaldırım ve yol bakım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da kırsal mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını devam ettiriyor.

46 KM STABİLİZE YOL

Fen İşleri ekiplerince gece gündüz demeden gerçekleştirilen çalışmalarda; Çamaltı, Darboğaz, Sürmeli,Elifli,Alaçam,İnözükoşaca,Esençay,Selemelik,Yeşilköy,İlyaslı,Ortadurak,Hacıoğlu,Kamberli, Gökçeağaç, Kapıkaya ve Kuzalan gibi dış mahallelerdeki 46 km’lik stabilize yol yapıldı.

Ekipler ayrıca Gökçekentmahallesindeyol yapım ve bakım, Üçpınar mahallesi sınırları içerisinde bulunan yeni mezarlık güzergâhında yol tasfiye ve genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Dış mahallerde bu işlemleri gerçekleştiren Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinde ise,Hacınabive İshaklı mahallelerinde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

İLÇENİN HER NOKTASINDA BİR ÇALIŞMA VAR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde kaldırım dış mahallerimizde ise yol çalışmalarımızda ekiplerimiz yoğun bir mesai gerçekleştiriyor.

İlçemizin hemen her noktasında bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Kılıç, “Bafra’mızın daha modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz sorunlarına ve beklentilerine acil çözümler üretmiş bir Bafra’dır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.