Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Bafra Belediyesi Onları Unutmadı
banner852

Kısa sürede salgın haline dönüşen koronavirüs, sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi. Pandemi süreci ve içinde kış şartları nedeniyle yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarını Bafra Belediyesi unutmadı.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde Tedavi ve beslenme ihtiyaçları giderilen 230 sokak hayvanının yanında kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarına mama ve su dağıtımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bafra Belediyesi, sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yaptığı mama ve su dağıtımlarını sıklaştırdı. İlçenin çeşitli yerlerinde bulunan mama kaplarına da mama, yem ve su takviyesi yapılıyor.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde 230 sokak hayvanının bakım ve rehabilite işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Can dostlarımıza yönelik olarak periyodik sürdürdüğümüz mama ve su dağıtımını bu süreçte biraz daha arttırdık.Bu gün de Meclis Üyemiz Yahya Cömert ile birlikte Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezimizde incelemelerde bulunarak görevlilerimizden bilgi aldık.Sokak hayvanlarımızın rehabilitasyon merkezimizdeki yaşam alanlarını gayet temiz ve bakımlı tutan çalışanlarımıza teşekkür ediyorumPandemi süreci ve kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızın aç ve susuz kalmamaları için bu sıkıntılı süreçte daha çok hassasiyet göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876