Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Bafra Belediyesi Teyakkuzda…
banner852

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının ilimizde de etkili olmasıyla beraber Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler vatandaşların mağdur olmamaları için 7/24 mesai yapıyorlar.

ACİL MÜDAHLE EKİPLERİ ÖNCEDEN OLUŞTURULMUŞTU

Kar ve benzer doğa olayları ile mücadele edebilmek için daha önceden oluşturduğu acil müdahale ekipleri sorun yaşanan noktalara anında ulaşan ve gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçiren Bafra Belediyesi’ne vatandaşlar da destek oluyor.

BAŞKAN KILIÇ YERİNDE İNCELLİYOR

Yolları kısa sürede ulaşıma açan ekiplerin gece gündüz yürüttüğü çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yerinde takip ediyor.

ÖNCELİK ONLARIN

Toplu taşıma güzergâhları, okul, hastane gibi öncelikli yolların sürekli açık tutulması için çalışan karla mücadele ekipleri, kar yağışıyla beraber ana arterler, kavşak ve kaldırımlar başta olmak üzere, insan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu yerlerle birlikte okul ve hastane güzergâhlarına öncelik vererek, kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE BİRLİKTE

Karla mücadelesini dış mahallelerde de sürdüren Bafra Belediyesi, gece de sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Darboğaz, Yeraltı, Asmaçam, Çamaltı, Selemelik, Kolay, Meşelitürkmenler, Kararkütük,Sarpun,Komşupınar,Çulhakoca,Paşaşeyh,Gümüşyaprak,Evrenuşağı,Çalkköy,Dikencik,

Alaçam,Uluağaç,Yeşilköy ve Sürmeli Mahallelerinde yol açma ve buzlanmaya karşı mesaisini sürdürüyor. Bafra Belediyesi dış mahallelerdeki karla mücadele çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli olarak yürütüyor.

BAŞKAN KILIÇ: GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Buzlanma riski olan yollar ile kaldırımlarda gece ve gündüz sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kar yağışı ile birlikte daha önceden hazır halde beklettiğimiz ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Günlük hayatın olumsuz yönde etkilenmemesi için gece gündüz aralıksız sürdürülen çalışmalarımız var. Çalışmalarımız ana arterler, kavşak ve kaldırımlar başta olmak üzere, insan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu yerlere, okul ve hastane güzergâhlarını öncelik tanıyarak kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyoruz. Şehir merkezimizde her hangi bir sorunumuz yok. Dış mahallelerimizde ise yollarımızın ulaşıma kapanmaması için farklı bir ekibimiz gece gündüz çalışıyor. Çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemize ait ekiplerle koordineli olarak yürütüyoruz. Görevimizin başındayız” Dedi.”

BUZ SARKITLARI DA TEMİZLENİYOR

Öte yandan kar yağışı sonucunda Cadde ve sokaklarda oluşan buz sarkıtları da olası bir kazananın yaşanmaması için yine Bafra belediyesi tarafından oluşturulan farklı bir ekip tarafından kontrollü bir şekilde temizleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876