Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner797

Bafra Belediyesi Yks Öncesi Okulları Dezenfekte Etti.
banner852

Bafra Belediyesi, liselere Giriş Sınavı (LGS) olduğu gibi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde de okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan dezenfeksiyon çalışmaları sınavın gerçekleşeceği 25 okulda yapıldı.

27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak sınav öncesi Bafra Belediyesi tarafından yapılan dezenfeksiyon çalışması sınava girecek öğrenciler ve velileri tarafından takdirle karşılandı.

Bafra Belediyesi ayrıca sınav günleri evlatlarını bekleyen velilere maske, kolonya, dezenfektan dağıtılarak su ikramında da bulunacak.

Bafra’da liselere Giriş Sınavı kapsamında bu yıl Temel Yeterlilik Testine (TYT) 5549, Alan Yeterlilik Testlerine (AYT) 3923 ve Yabancı Dil sınavına(YDS) 178 öğrenci katılacak.

Anahtar Kelimeler:
Bafra Yks
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876