Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Bafra belediyesi zabıta ekipleri denetimde.

Pandemi döneminde prosedürlere uygun hizmet verilip verilmediği hususunda denetimlerde bulunan zabıta ekipler, esnafın fiyat etiketlerine, hijyen kurallarına uygun çalışma ortamlarının bulunup bulunmadığını ve sağlık kurallarına uygun üretim yapılıp yapılmadığı konusunda denetim gerçekleştiriyor.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerle ilgili vatandaşların en çok bir arada bulunduğu alanlardan biri olan pazar yerlerinde yürütülen denetim çalışmalarında halkın sağlığının korunması amacı ile tüm tedbirler titizlikle takip ediliyor. Pazar yerlerinin giriş-çıkışları düzenlenerek belirli noktalardan giriş-çıkışa izin veriliyor. Ekipler pazar girişlerinde vatandaşı bilgilendiriyor ve maskesi olmayan vatandaşlarımıza ve pazar esnafına ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Pazar girişlerinde Vatandaşlarımıza ücretsiz dezenfektan kullanım imkânı da tanınıyor.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarımıza pazar içerisinde sosyal mesafe kuralına uyması, maske ve eldiven takması, sebze ve meyvelerin seçilmeden alınması hususlarını hatırlatarak bu kurallara uyulması noktasında denetimlerde bulunuluyor.

Özellikle halk sağlığı ve toplumsal düzen konusundaki hassasiyetten asla ödün vermeyeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Başkan Kılıç, “Belediye olarak sadece üzerimize düşen vazifeleri yapmakla yetinmiyor, sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının korunmasına yönelik yapılan çalışmalar, yapılabilecek tüm hizmetlerin en başında gelmektedir. Biz hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.