Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafra Belediyesinde çalışmalar ve ziyaretler devam ediyor
Bafra’ya (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılıyor.

SGK hizmet binası, 1.193 metrekare bodrum katı üzerine zemin ve normal katlar yapılarak hizmete sunulacak. Temel atma çalışmalarına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis üyeleri, Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı, yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı temel atma çalışmaları nedeniyle yapılan inceleme gezisinden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemiz önemli bir hizmete daha kavuşacak. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı, Samsun Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt’a, il başkanımız Muharrem Göksel ve ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven’e çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde yapılan güzel çalışmaların her zaman olumlu yansımalarını görmekteyiz ve görmeye devam edeceğiz.”
 
Bafra Konservatuvara kavuşuyor. Merhum gazeteci-yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu)Baş anısına eşi Nevenka Baş’ın Bafra Belediyesi’ne hibe ettiği konservatuvar binasının açılışı yapıldı.

Bafra Belediyesi Konservatuvar açılışına Nevenka Baş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Gazipaşa Mahallesi muhtarı İrfan Varol, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle 2013 yılında kaybettiğimiz Merhum Gazeteci yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu) Baş’ı rahmetle anıyorum. Saygıdeğer eşi Nevenka Baş hanımefendiye bu yüksek duyarlılığı, sanatsever anlayışı ve hibesi için Bafralılar ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bafra’mıza bir konservatuvar kazandırmak çok istediğimiz bir hizmetti. Bafra’mızın tarihinde sanata ve sanatçıya büyük önem verilmiştir. Bugün de başta Bafra Musiki Cemiyetimiz, sanatçılarımız, gazeteci ve yazarlarımız, edebiyatçılarımız ile bu devam etmektedir. Daha ilerilere taşımamız gerekmektedir. Büyük Önder Atatürk ”Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle sanatın büyük önemini vurgulamıştır. Biz de bu anlamda önemli adımlardan bir adımı Nevenka Baş hanımefendinin duyarlılığı ile atmış olduk. Bu açılış organizasyonumuzda emeği geçenlere teşekkür ediyorum

20-21 ve 22. dönem Samsun milletvekili Musa Uzunkaya, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Samsunumuza önemli hizmetler yapılmasında emeği olan 20-21 ve 22. dönem Samsun milletvekilimizin ziyaretinden çok mutlu oldum. AK Parti ailesi olarak tüm imkânlarımız ve potansiyellerimizle 16 Nisan referandumu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vekilimiz bu kapsamda ilçemizi ziyaret ederek katkı yapmıştır. AK Parti ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve milletvekillerimiz ile birlikte şu ana kadar 50 mahallemizi ziyaret ettik. Seçim koordinasyon merkezimiz faaliyete geçti. Anayasa değişikliğini anlatan kitap ve broşürlerimiz kadın ve gençlik kolları tarafından ev ev dağıtılıyor, ev sohbetleri ve konferanslar düzenleniyor, halkımızla buluşuyor ve gerekli açıklamaları yapıyoruz. Bu çalışmalarda halkımızın kalıcı istikrar istediğini görmekteyiz. Hemşerilerimiz bu değişikliklerin devletimiz ve insanlarımız için yararlı olduğuna inanıyor ve destek veriyor. İnşallah 16 Nisan’da ülkemiz için yeni bir bahar daha başlayacaktır.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.