Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Bafra Belediyesi’nde çocukların yeri bambaşka.
banner852

Korona tedbirleri kapsamında yaşam alanları kısıtlanan, evlerinden çıkmamak durumunda kalan çocuklara karşı duyarlılığını her fırsatta yerine getiren Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, ilçedeki çocukların adeta üzerlerine titriyor.

Korona günlerinde aldığı her tedbir ve hayata geçirdiği her uygulamada ilçedeki yaşlılar ve çocuklar için detaylar barındıran Bafra Belediye’sinin bu tutumu ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Okullarının kapalı olması nedeniyle derslerini EBA TV üzerinden takip eden öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Kılıç, gönderdiği umut dolu mektuplarla da çocukların gönlünde taht kurmuştu.

T.B.M.M ‘nin 100. Kuruluş yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da çocukları balkonlara davet ederek unutulmayacak anlar yaşanmasına vesile olan Bafra Belediyesi, aynı süreç içerisinde ilçenin asırlardır devam eden ve çocukların özlemle beklediği Selesepet Top kandil Şenliklerinin de sönük geçmesine izin vermeyerek, ramazan dokusuna uygun olarak farklı bir gece yaşanmasına vesile olmuştu.

Bafra Belediyesi son olarak;İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği 11.00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verilen 0-14 yaş grubu çocukları parklarda karşılayarak ikramlarda bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Çocuklarımız bizleri geleceği ve göz bebeği. Korona tedbirleri gereği uzun bir süredir evlerinde kalmak zorunda kaldılar. Doğal olarak onlar için daha da zor bir durum bu. Bafra Belediyesi olarak bu süreçte bizlerde her uygulamamızda ve hizmetimizde çocuklarımızla ilgili kısımları özenle hayata geçirmeye çalışıyoruz. Onların evlerinde kaldığı sürede yanlarında olmaya, umut vermeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda son olarak İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği 11.00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verilen 0-14 yaş grubu yavrularımızı parklarda karşıladık, onlara şeker ve çikolata ikram ettik. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bizler için çok önemli“ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876