Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner797

Bafra belediyesinde İstifa

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Bafra Belediye başkanı olmasının ardından Özel Kalem Müdürlüğüne Atanan Ali Şimşek Görevinden istifa etti.

Samsun Valiliği’nde görev yapan, bir dönemde Din Görevlileri Derneği Başkanlığını yürüten ALİ Şimşek Bafra Belediye’si Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Bafra Belediyesine atanan müdürün gelişi Sosyal MEDYA ve İnternet Haberlerinde çok fazla gündem olmuştu, Başarılı Müdür belediye Atanması Abi Kardeş Belediyede ve birden fazla konular ile gündeme gelmişti.

Görevi bırakması da Bafra belediyesinde Neler Oluyor Sorusunu Gündeme Getirdi?

Şimşek Kendi Şahsi sosyal Hesabından istifasını Açıkladı; “20 aydır onurla yürütmüş olduğum Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonraki görevime Bafra Belediyesinde Memur olarak devam edeceğim, Rabbim her daim güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle yeni görevimize Haydi Bismillah…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.