Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Bafra Belediyesinde kaldırım çalışmaları sürüyor
banner852

Daha Güzel bir Bafra için çalışmalarını aralıksız sürdüren Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarını hafta sonları da sürdürüyor.

Yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gayretleri Bafralıların da takdirini topluyor.

Yapılan her çalışmayı yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Hacınabi mahallesinde gerçekleşen kaldırım çalışmalarında da alandaydı.

HacınabiMahallesi Ekmekçi, Cihanbahçe 1. ve 2. sokaklarında Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ekibimizin yürüttüğü çalışmaları, Muhtar Mustafa Cengiz ve mahalle sakinleri ile birlikte takip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, onların önerilerini dinleyerek yapılacak çakışmalar hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876