Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Bafra Belediyesi’nden Bayram Temizliği

Bafra Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayramın güzel bir şekilde yaşanması için cadde ve sokaklarda çok yönlü bayram temizliği gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizde de rutin bir şekilde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarına Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla daha kapsamlı olarak devam ediyoruz. Yaşam alanlarımızın temizliği için ekiplerimiz azami gayret gösteriyor. İlçemizin bir nevi bayram temizliğini yapıyoruz. Bafra’mızın 21 merkez mahallesi başta olmak üzere yakın büyük mahallelerimizde de cadde ve sokakların temizliği için çalışmalarımız devam ediyor. Mezarlıklarımızda da ekiplerimiz yabani ot temizliği çim biçme ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçen yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında kısıtlamalı geçirdiğimiz bayram günlerini bu yıl eski günlerdeki gibi geçireceğiz inşallah.” diye konuştu.

Bayram temizliği kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki sosyal alanlar ve parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Orta Refüjlerde ve parklarda çim biçme ve bitki bakımları yapılıyor. Sokaklarda bulunan inşaat atıkları, moloz, eski eşyalar ve muhtelif atıklar Fen İşleri ve Temizlik İşleri araçları ile kaldırılıp çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Bu konuda da vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini ifade eden Başkan Kılıç: “Hemşehrilerimizden ricamız daha temiz Bafra için lütfen daha hassas davranalım. Evlerimizin temizliğine nasıl dikkat ediyorsak şehrimizin temizliğine de hep beraber dikkat edelim. Bu şehir, hepimizin evi.” diyerek vatandaşların bayramını tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.