Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra denetim
banner798

Bafra Belediyesi’nden İlçeye Estetik Dokunuşlar

İlçenin her köşesine belediye hizmetlerinin ulaşması için yoğun bir tempo ilehizmetlerini sürdüren Bafra Belediyesi diğer yandan şehre nefes aldıran çalışmalara imza atıyor.

Mevsim itibariyle ilçe genelinde peyzaj çalışmalarına hız veren Bafra Belediyesi modern ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için pek çok farklı alanda çalışıyor.

İlçede daha kullanışlı yaşam alanları oluşturmak noktasında farklı uygulamalar hayata geçirilirken buna bağlı olarak çevre düzenlemeleri yapıyor.

Bafra Belediyesi'nin Kızılırmak Sedde Parkı’nda hayata geçirdiği karakteristik "Bafra" yazısı kısa sürede 7'den 70'e herkesin ilgi odağı haline geldi.

Sedde Parkında ilçenin simgesi olarak olan tarihi Çetinkaya Köprüsü manzaralı Bafra yazısı,ilçe de yaşayanların yanı sıra şehir dışından gelenlerin de hatıra fotoğrafı çektirdikleri ilk adreslerden biri oldu.

Mevsim şartlarına göre seçilen çiçeklerle rengârenk alanlar oluşturan Bafra Belediyesi ekiplerinin çalışmaları, vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanıyor.

Hemşehrilerimizin sağlıklı ve estetik yaşam alanlarında daha mutlu olacağı inancıyla Bafra’nın her bölgesinde estetik dokunuşlar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Refüjlere peyzaj düzenlemeleri ve ışıklandırma ile yepyeni bir görünüm kazandırıyoruz. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizce kendi imalatımız olan şehir mobilyalarını ilçemizin muhtelif yerlerinde halkımızın hizmetine sunmayı sürdürüyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğümüzilçemiz genelinde dekoratif süsleme çalışmalarına devam ediyor. Kızılırmak Sedde Parkımıza kısa süre önce yaptığımız Çetinkaya köprüsü manzaralı “Bafra” yazımıza her yaştan gösterilen ilgi ise bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bafra’da sanayi sitesinde bulunan trafo binasını devam eden dekoratif boyama ve kaplama çalışması ile eski görünümünden uzaklaştıran Bafra Belediyesi, ilçede bir ilk olarak hayata geçirdiği yer altı çöp konteyneri sistemi ile temizlik alanında olduğu kadar göz estetiğine de hitap eden bir uygulamaya imza atmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.