Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Bafra Belediyesi’nden Kardan Kapanan Yollara Anında Müdahale
banner852

Ülke genelini tesiri altına alan kar yağışı, Bafra ilçe merkezinde olmasa da bazı dış mahallelerde özellikle yollarda etkili oldu.

İlçe merkezine 50 km uzaklıkta olan Bengü Mahallesinde yağan kar nedeniyle kapanan grup yolu, Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin anında müdahalesiyle kısa süre de ulaşıma açıldı.

Bafra’da kar yağışı nedeniyle sorun yaşanan hiçbir dış mahalle yolu bulunmamakta.

Bafra Belediyesi tarafından, İlçenin Komşupınar,Bengü gurup yolu ve Çulhakoca mahalleleri başta olmak üzere kar yağışı nedeniyle sorun yaşanmaması için gerekli önlemler alınmış durumda.

Ulaşımın aksamaması için açılan yollar sık sık kontrol edilerek, yeniden temizleniyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mevsim itibariyle yağan kar, bazı mahallerimizde etkili oldu. Bengü ve civar mahallelerimizi bağlayan grup yollarında ulaşımı olumsuz etkileyen kar, ekiplerimizin anında müdahalesi ile temizlenerek ulaşıma açıldı. Ekiplerimiz olası sorunlar için hazır durumda. Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876