Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nusaybin
banner798

Bafra Belediyesi’nden Sanat Kursu
Müracaatlar 31 Ekim 2017 tarihine kadar Gazipaşa Mahallesi, Mektep Sokak adresinde bulunan Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat evi’ne (konservatuarına) yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde çok yoğun bir şekilde kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmektedir. Biz bu etkinliklere her zaman destek veriyoruz. Çeşitli kültür ve sanat etkinliklerini ise belediye olarak da yapmaktayız. İlçemizin sosyal hayatına, kültür ve sanatına katkı yapıyoruz. Bafra’nın tarihinde her evde mutlaka bir müzik aleti çalınırdı. Hemşerilerimiz sanata çok yatkındır. Bu konuda büyük bir duyarlılığa sahiptir. O günlerin yoğunluğunun ilçemizde yeniden oluşmasını istiyoruz. Bu nedenle de her kültür ve sanat faaliyetinin içinde bulunuyoruz. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüzle bir protokol düzenledik. Bu işbirliği ile ses eğitimi, gitar, bağlama ve keman kursları açılacak. Bu konuda müracaatlar Gazipaşa Mahallemizde bulunan Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür Evine 31 Ekim tarihine kadar yapılacak. Bu vesileyle bu binanın yapımında ve burayı Bafra Belediyesi’ne kazandıran ve eşinin adını ölümsüzleştirmek isteyen saygıdeğer büyüğümüz Levelka Hacıbaşıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Merhum eşi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu’nu bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.“ dedi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.