Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ BASKETBOL KURSU
Basketbol Branşında Nizamettin Taşcı Antrenör olarak görev yapacak. Yaz boyu devam edecek Basketbol Kursuna başvurular başladı. Başvurular Bafra Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Bafra Eski Kapalı Spor Salonu’na gerçekleştirilecek.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu hakkında bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Okulların tatile girmesi ile birlikte çocuklarımızın yaz dönemini boş geçirmemeleri ve sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunması amacıyla daha önceki yıllarda da belediyemiz tarafından verilen spor kurslarımızı bu yıl da sürdürüyoruz. 2005-2011 yılları dâhil bu tarihler arası doğan çocuklarımıza tecrübeli antrenörümüz eşliğinde Bafra Eski Kapalı Spor Salonu’nda basketbol kursu vereceğiz. Basketbol branşında düzenlediğimiz ve tamamen ücretsiz olan kursumuz için kayıtlar Belediyemiz Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne ve Bafra Eski Kapalı Spor Salonuna yapılacak. Verdiğimiz tarihler ve bu tarihler arası doğan tüm kız ve erkek çocuklarımızı kayıtları yaz boyunca devam edecek olan basketbol kursumuza bekliyoruz. Ayrıca basketbol kursumuza katılan öğrencilerimize spor malzemeleri de yine ücretsiz olarak verilecektir. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

İsim ve telefon kayıtları tamamlanan öğrencilerimiz aileleri ile antrenör tarafından belirlenecek olan gün ve saatte son kayıt işlemleri için davet edilecek. Ailelerin son kayıt işlemlerine gelirken Sağlık Raporu ve Kimlik Fotokopilerini de yanlarında getirmeleri gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.