Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Bafra çocuk trafik eğitim parkı yakında
banner852

Bafra Belediyesi, çocukların trafik eğitimi alması, bu konuda daha da bilinçlenmesi ve trafik kurallarına duyarlı bir nesiller yetiştirmek hedefiyle ilçeye Çocuk Trafik Eğitim Parkı kurmak için çalışmalarına başladı.

Fatih Mahallesi sınırları içerisinde 5000 m² alan üzerinde yapılacak Çocuk Trafik Eğitim Parkuru 440 metre araç 130 metre bisiklet yoluna sahip olacak.

Çocuk Trafik Eğitim Parkurubünyesinde oyun grubu, üst geçit, tünel, amfi, yaya geçidi, sinyalizasyon, otopark, trafik labirenti, sınıf- kafeterya-teras, kule, izleme alanı ve akülü araçlar için tamir bakım atölyesi barındıracak.

Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretileceği Trafik Eğitim Parkında, aynı zamanda çocukların keyifli zaman geçirmelerini de sağlayacak.

Yapılacak Çocuk Trafik Eğitim Parkıile ilgili düşüncelerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mıza kazandıracağımız Trafik Eğitim Parkı ile çocuklarımız, trafik kurallarını yaşayarak ve eğlenerek öğrenecek. Trafik ışıklarından, kavşaklara, arabalarına ve her türlü materyallerin bulunduğu trafik eğitim alanı sayesinde çocuklarımız ve öğrencilerimiz bu parkta hem eğlenecek hemde öğrenecekler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BafraçocukEğitim Parkı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876