Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra'da 2 firari yakalandı

Bafra'da Doğanca ve Kalaycılı Mahallesinde, 28 Temmuz 2017 günü saat 10.00 sıralarında, şüpheli K.G. (1976 doğumlu-erkek) isimli şahsın, tarlasında yapılan aramada, 114 adet kenevir bitkisi ve 2 gram kubar esrar ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Firari olan şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Şüpheli K.G. ifadesi alındıktan sonra Bafra Adliyesine sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bafra Cezaevine gönderildi.

Diğer şahıs kalaycılı mahallesi, 28 Temmuz 2017 günü saat 13.00 sıralarında, şüpheli A.K. (1968 doğumlu-erkek) isimli şahsın, tarlasında yapılan aramada, 78 adet kenevir bitkisi ve 131 kilogram kubar esrar ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.Firari olan şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Şüpheli A.K. ifadesi alındıktan sonra Bafra Adliyesine sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bafra Cezaevine gönderildi. 

Anahtar Kelimeler:
BafraYakalandıFirari
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.