Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra'da AVM'de Cumhuriyet resim sergisi

Bafra Millî İrade İmam Hatip Ortaokulu' nun " Cumhuriyet' e Giden Yol " adlı resim sergisi; 29 Ekim Salı günü saat 11.00' da Bafra AVM' de ziyarete açıldı.

Okulun Görsel Sanatlar, Tasarım Öğretmeni Yüksel ERTEKİN ile öğrencilerinin yaptıkları resimler, Bafra Çelik AVM' de Bafra Kaymakamı ile beraberindeki Protokol tarafından kurdela kesilerek ziyarete açıldı.

Sergi açılışına Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Millî İrade İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol BOZDEMİR, Görsel Tasarım Öğretmeni Yüksel Ertekin ve eşi, Daire Âmirleri, okul idarecileri ve öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Okulun Görsel Tasarım Öğretmeni Yüksel ERTEKİN sergi hakkında şunları söyledi:

" Sergiyi oluşturan eserlerin çoğunluğu; Kurtuluş Savaşı yıllarından kesitler sunmaktadır. Bu nedenle, sergimize " Cumhuriyet' e Giden Yolda " adını verdik.

Cephede, cephe gerisinde, Anadolu' nun köy ve kasabalarında; insanların yaşamları, dramlarının görsellendiği röprödüksiyonlar, tuval üzerine akrilik boya teniği ile çalışıldı.

Sergide 50 eser mevcuttur. Akşam saat 22. 00' a kadar açık olan sergimize; halkımızı davet ederken, bu vesileyle; miletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nı kutluyorum. "

OKTAY ZERRİN- BAFRA

Anahtar Kelimeler:
BafraAvmçelikpark
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.