Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Bafra'da bir kişi köprüden atladı

Samsun’un Bafra İlçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde bulunan Çetinkaya Köprüsü’ne çıkan alkollü bir vatandaş intihar etmek istedi.

Olay yerinde, 112 Acil Ambulans ekibi hazır bekledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Emniyet güçleri gerekli tedbirleri aldı

Edinilen bilgilere göre,Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen, Polis memurlarının ikna çabalarını duymayan Özcan U.(42), alkolün etkisi ile kemer üstünde dengesini kaybedince olanlar oldu.Çevredekilerin meraklı gözleriyle düşen şahsı bulunduğu yerden,Samsun Büyükşehir Belediye ekipleri suya girerek sedye ile Özcan U.'yı sudan çıkardı.

112 Acil Ambulans ekibi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra iki bacağı kırılan ağır yaralanan Özcan U.(42) Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.