Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıl Kutlama Programında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

Tören, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Konuşmaların ardından Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler izleyenler tarafından tam not aldı. Gösterilerin ardından program protokol, öğrenciler ve davetlilerin hatıra fotoğrafı çekmesi ile son buldu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen törene Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, askeri erkan, daire amirleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.