Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Bafra'da Cumhuriyet bayramına özel bisiklet turu
banner852

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri kapsamında “Bisikletini Al Gel, Sağlık için Pedalla” sloganıyla düzenlenen program, Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bisiklet Turu,15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başladı.

Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erdi. Başkan Hamit Kılıç’ında katıldığı etkinliğe çok sayıda bisikletli katılım sağladı.Üçüncüsü düzenlenen Bisiklet Turu'nda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması noktasında azami gayret gösterildi.

Program sonrası Kızılırmak Sedde Parkı’nda konuşmaya yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, ; Değerli gençler Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98 yılında kutlamış olduğumuz bu günü bisiklet töreni ile taçlandıralım istedik. Bugün de belediyemiz olarak organize ettiğimiz bisiklet turunu hep beraber gerçekleştirdik. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk anma üzerine tüm şehitlerimize gazilerimize Allah tan rahmet diliyorum. hepinizin bayramını tekrar kutluyorum güzel bir kalabalık var katılım var gerçekten hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu yaptığımız bisiklet turları her yaptığımızda artıyor coşkuyla beraber Bafra'da buna müsait zaten bundan sonra inşallah bunu devam ettireceğiz tekrar katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum burada hemen anı fotoğrafı çektirmek için köşemiz var isteyen herkes burada fotoğraf çekinebilir ”dedi.

Bafra Belediyesi 3.Cumhuriyet Bayramı Bisiklet turuna geçen yıl olduğu gibi bu yılda katılım büyük oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876