Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra'da Dolmuşçuların eyleminde çözüm aranıyor!

Bafra’da bu sabah şehir içi dolmuşları arasında çıkan yeni hat krizi sonucu 1. ve 3. hatta görev yapan dolmuşçular kontak kapatarak eylem yapıyor.

Bafra’da 2 nolu dolmuş hattının Bafra Devlet Hastanesine çıkmasını protesto eden 1 ve 3 nolu dolmuş hattı hastane önünde başladığı eylem Bafra Belediyesinin önünde devam ediyor. Dolmuşçular kontak kapatma eylemimizi ve haklarımızı sonuna kadar kullanacağız diyor.

1 ve 3 nolu dolmuş hattı Başkanı Yalçın Kurtça, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a bu sizin önünüze atılan bir bomba başkanım devletimize saygımız sonsuz ama bizi çok mağdur ettiler dedi.

65 adet dolmuş Belediye önünde eyleme devam ederken konu ile ilgili Bafra belediye Başkanı Hamit Kılıç`tan Çözüme ulaştırılmasını bekliyorlar.

Anahtar Kelimeler:
BafraEylemDolmuşçuDolmuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.