Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Bafra'da Hamit Kılıç Basınla buluştu
Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç ve ilçede görev yapan gazeteciler yemek programında bir araya geldi.

Programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ben öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hepiniz için kutlu olsun diyorum. Zaman zaman sizlerle bir araya geliyoruz ama böyle bir günde de sizinle bir araya gelmek istedik.Herkesin karşısında konuşuyoruz. Ortak akıl buluşmalarımız oldu. Burada çok önemli toplantılar yaptık. Sizlerde burada yapılan toplantılara mecralarınızda yer verdiniz. Bafra için güzel işler oldu. Basının görevi yanlış veya iyi şeyleri yayınlayarak daha iyi olması yada yanlışı düzeltme açısından çok önemli. Bu düşünce ile sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlarım.” Dedi.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle organize edilen yemek programına Başkan Hamit Kılıç’ın yanı sıra Belediye daire amirleri ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.