Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra'da kazanan olmadı

Süper Amatör Liginde mücadele eden, 1930 Bafraspor ile Bafra Hacınabispor karşılaştı.

iki Bafra takımının karşılaştığı derbide kazanan taraf olmadı.

Bafra derbisinin kazananı yok!

Samsun Süper amatör liginde mücadele eden 1930 Bafraspor Hacınabispor karşılaşmanın ilk devresinde her iki takım istenilen futbolu ortaya koyamadı.İlk yarı 0-0 bitti.

Maçın ikinci yarısında,Hacınabispor, 1930 Bafraspor'a karşı maça daha baskılı bir oyun sergiledi.Hacınabispor oyuncu değişiklikleri yaparak kontrollü eline almak istedi.3 topu direkten döndü,1930 Bafraspor'un 1 penaltı itirazı ve net bir gol kaçırdı.Maçta eşitlik bozulmayınca İlçenin her iki takımı 1'er puan ile sezonun ilk maçında lige başladı.Maç 0-0 bitti.

1930 Bafraspor ligin ikinci haftasında Termespor' u deplasman da 2-1 skorla mağlup eden Havza Belediyespor' a konuk olurken Hacınabispor ise kendi sahasında İlkadım Belediye Yabbaspor' u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.