Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Bafra'da Kökler Toprakla Buluşuyor
banner852

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ekiplerin Kızılırmak Sedde parkı ve Yakıntaş mezarlığında yürüttüğü çalışmalara katılarak ağaç dikti.

İlçe genelinde devam eden çalışmalarda çeşitli türlerde ağaç dikimleri gerçekleşirken Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinde bulunan kamp alanına da Çınar ve Akçaağaç dikilecek.

Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri önümüzdeki günlerde;şuana kadar 300 tanesinin dikimin tamamlandığı Yakıntaş mezarlığında toplamda 1000 adet Servi, Çam ve Akçaağaç,Kızılırmak Sedde parkında 260 adet Sığla, Çınar, Süs Eriği, Kurtbağrı ve Akçaağaç, Kapıkayafest kamp alanına 130 adet Çınar ve Akçaağaç, kaldırım çalışmaları tamamlanan Ali Kale Turistik Tesisleri güzergâhındaki Kale Sokakta da 100 adet Oya ağacının toprakla buluşması sağlanacak.

Ekipler ayrıca ilçenin çeşitli noktalarında mevsimsel çevre peyzaj çalışmalarını da devam ediyor.

Bafra’da ağaçlandırma çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yeşil Bafra’mızın daha çok ağaca ve yeşile sahip olması yönünde Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Toprakla buluşturduğumuz her kökün ilçemize farklı güzellikler kazandıracağını biliyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Her alandaki çalışmalarımızda olduğu gibi ağaçlandırma ve yeşil alan faaliyetlerimizi de vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Dikilen her ağacın korunması ve zarar verilmemesi noktasında da yine birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Onlar Bafra’mızın güzellikleri olduğu kadar aynı zamanda emanetleri” dedi.

Öte yandan özellikle Kızılırmak Sedde Parkında dikimi tamamlanan ağaçlara ve koruyucu ekipmanlarına verilen zarar üzüntü ile karşılandı.

Anahtar Kelimeler:
BafraBafra Belediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876