Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Bafra'da polisler düğün magandalarına göz açtırmıyor
banner852

Bafra Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde 17.07.2021 -28.07.2021 tarihleri arası   özellikle düğün, nişan, sünnet düğünü vb.  etkinliğin yapıldığı yerlerde, düğün salonu,   ikamet önlerinde, şehir içerisinde oluşan araç konvoylarının takip edilmesi, gelin köprüsü olarak bilinen Kızılırmak  Çetinkaya köprüsü civarında yapılan takiplerde ve gelen ihbarların değerlendirilmesinde;  

- 5 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 41 adet,  tabanca fişeği,  6 adet boş kovan, 1 adet av fişeği, 67 adet av fişeği kartuşu,  1 adet muşta ele geçirilmiştir. 

- 4 şahıs hakkında  Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma ve 6136 Sayılı Kanununa muhalefet suçundan, 2 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten  adli işlem, 1 şahıs hakkında kurusıkı tabanca taşımaktan  1.730 TL. idari işlem  yapılmıştır.

 Ayrıca köprü başında oluşan trafik yoğunluğunu takip etmek  ve silah atan şahısları tespit etmek  resmi ve sivil ekipler  görevlendirilmiştir.  Alınan önlemler sonucu çalışmalarda önemli bir akasama  yaşanmamıştır.
Gerek düğün salonlarında yapılan  düğün, kına vb. etkinlikler, düğün konvoyları, gelin köprüsünde ki etkinliklerde   sivil ve resmi görevlilerimizce sıkı bir şekilde takip edilmesine devam edilecektir.  Trafik kuralı ihlali yapan araçlar ile ateşli silahla ateş eden, izinsiz havai fişek atan şahıslar Video görüntüsü ve fotoğraflama yapılarak kayda alınıp gerekli kimlik tespiti yapıldıktan sonra adli ve idari işlem yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876