Öne Çıkanlar Nihat Kale demet akalın
banner798

Bafra'da Şehitlerimiz için mevlit okutuldu

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 102’ncisi dernek binasında gerçekleştirildi.

Aralık ayında şehit olan P.Er Alaattin Koçak ve aynı olayda birlikte şehit olduğu 64 silah arkadaşı, J. Er Ramis İleri, Topçu Onb. Cihat Demir, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar,Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Samsun Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Kenan Bıyık, MHP Bafra Belediye Meclis Grup Başkanvekili Naci Sürmeli, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Derneğin fahri imamı Bülbül Hoca, Emirefendi Ensar Mescidi imamı Mehmet Zengin, Komşupınar mah. Cami imamı Davut Ocak, Kütüphane Görevlisi Nami Çelik,Emekli imam Zeki Akça hocaların okuduğu Kur’an-ı Kerim, ilahilerin ardından Müftüsü Necmettin Kayar şehitlikle ilgili sohbet ve duayı yaptı. Program ikramla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.