Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Bafra Fen Lisesi Öğrencilerine Trafik Eğitimi
banner852

Bafra Fen Lisesi Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Bafra Fen Lisesi öğrencilerine, " Trafik Eğitimi " konusunda; Bafra Trafik Denetleme Bürosu tarafından bir trafik eğitimi konusunda bilgilendirme gerçekleştiridi.

Okulun internet sayfasından yapılan açıklama ise şöyle :

" Gündelik hayatımızın akışını belirleyen; trafik gibi önemli bir konuda, öğrencilerin güven duygusunun arttırılmasını sağlamak, trafik ve çevre bilgilerini geliştirmek , verilen trafik ve devamı niteliğinde olan ilkyardım eğitimleriyle; öğrencilerin trafikte görev ve sorumluluk duygularının gelişmesine katkı sağlanmakta ve olumlu tutum/davranışlar kazandırılması amacıyla, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Ahmet ALBAYRAK ve Polis Memuru Mustafa KARACA tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimizi; trafik gibi, bu önemli konuda bilgilendiren değerli trafik mensubu konuklarımıza ve dikatle onları dinleyen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876