Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafra fevziçakmak ilk öğretim okulu orta okul mu oluyor..

 Samsun`nun Bafra ilçesinde bulunan ilkokullarının orta okul olması velileri şaşırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  bir çok ilkokulun orta okul olması velileri  kara kara düşündürmeye başladı.

4+4 sistemine göre  bir çok okulun  orta okul olmasından dolayı veliler tetirgin  Bafra fevziçakmak ilköğretim okulu velileri “ okulumuzla ilgili orta okul olacak diye  haberler duyuyoruz ve tedirgin oluyoruz. Fevzi çakmak Okulu orta okul olursa, ana yolun karşısındaki okula nakil edileceğiz. Burada çocuklarımız için bir tehlike olur, hergün anayol ve trafik korkusu yaşarız. Okulumuzun  ilk okul olarak kalmasını istiyoruz” şeklinde konuşuyor ve Bafra milli eğitim`den orta okul  olacak  okulların  değişiminde velilerinde önerilerini almalarını rica ediyorlar..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.