Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Bafra Gasilhane Projesinin İhalesi Yapıldı
banner852

İlçenin Asri mezarlık bünyesinde yer alan ve ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut gasilhanenin yerine modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek bir gasilhane yapılması ile ilgili proje çalışmalarını tamamlayarak son şeklini veren Bafra Belediyesi söz konusu projenin ihalesini de gerçekleştirdi.

Bafra Belediyesi’nde gerçekleşen ihaleye 11 firma teklif verdi.

Gelen teklifleri hassasiyetle değerlendiren Bafra Belediyesi, 994 Bin liralık en düşük teklifi sunan Erol İnşaat Firmasının Gasilhane inşaatını gerçekleştirmesi yönünde karar verdi.

Gerçekleştirilen ihalenin hayırlı olması temennisinde bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Belediyemiz bünyesinde geçmiş yılların ihtiyaçlarına göre yapılmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış gasilhanemiz yerine modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek bir gasilhane yapılması ile ilgili proje çalışmamızı tamamlayarak son şeklini verdik. Bu gün de ihalemizi gerçekleştirdik.Kısa süre içerisinde tam bir tesis olarak hizmete geçmesi gayretindeyiz. Bafra’mızın beklentisine cevap veren bir gasilhane kazandıracağız.”

Asri Mezarlıkta yaptırılacak olan modern gasilhane ile ilçede önemli bir eksik daha giderilmiş olacak.

Yaklaşık 666 m2 kapalı alana sahip olacak proje içeriğinde bay-bayan gasilhane, morg, bekleme salonu 2 adet personel ve memur odası, bay-bayan imam odası, arşiv odası, kefen ve malzeme deposu, çay ocağıve bay-bayan-engelli wc bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876