Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

BAFRA GİAD’dan GENÇLERE KENDİ İŞİNİ KURMA DESTEĞİ

Bafra GİAD Başkanı Alper Güngör; Kendi işini kurarak istihdama katkı sunmak isteyen genç girişimcilerin eğitim talebini karşılamak, ülke ekonomisine katkı sunmaları, gençler arasında son dönemlerde artan işsizlik sorununa bir nebze katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmayı hedeflemekteyiz. Gençlerimizin önünü açmak için rol model oluşturacak bir çabanın içindeyiz. Bunu gerçekleştirmek için tüm kurumlarla eş güdümlü çalışmalar yapmaktayız. Amacımız; bölgemizde genç girişimcilerimizin önünü açmaktır. Özellikle iş bulma güçlüğü yaşayan beyaz yakalı adlandırılan gençlerimizin sosyal ve ekonomik hayatın her alanında yer alması için tüm çabalarımızı seferber etmekteyiz. Genç girişimcilerimizin gerek KOSGEB, gerekse İŞKUR desteklerinden faydalanabilecekleri konularda gerekli destekleri sunmaya hazırız. Gençlerimizin Taleplerine duyarsız kalmamız düşünülemez. Bu doğrultusunda Temmuz ve Ağustos aylarında genç girişimciler öncelikli olmak üzere girişimcilik eğitimleri düzenleyerek önlerini açmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz.


Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Yakup ERGENLİK; Bafra Genç İşadamları Derneğinin ( Bafra GİAD ) gençlere yönelik desteklerini çok anlamlı buluyoruz. Genç girişimciler için önemli bir rol model görevini yürütmektedirler. Genç girişimcilerimiz bu eğitimi tamamladıktan sonra KOSGEB’den kendi işini kurmak isteyenlere proje karşılığında 50.000 TL hibe, 100.000 TL ise geri ödemeli faizsiz kredi desteğine başvurabileceklerdir. Genç girişimcilerimizin cesur olmalarını istiyoruz. Eğitime katılacak genç girişimcilerimizin eğitimden sonra bir an önce kendi iş yerlerini açarak işgücü piyasasına dâhil olmaları gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.