Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Bafra görme engelliler derneğine tam destek

2013 yılından beri Bafra’da engelliler yararına faaliyet sürdüren görme engelliler derneği bir süredir yer sıkıntısı çekiyordu.

İshaklı Mahallesi, yeni hastane sokak, no: 5/b adresinde çalışmalarına devam eden dernek yetkililerinden diş hastanesi taşındıktan sonra çıkmak zorunda kalacakları ifade edildi. Eski devlet hastanesinin yerine diş hastanesi olarak yapılan binanın bitmesine az bir zaman kaldığı için dernek yönetimi acil olarak yeni yer arama çalışmalarına başladı.

Başkan Ömer Ergül ve yönetim kurulu bugün Bafra’nın çok sevilen ve sayılan iş adamı, Ziraat odası başkanı Osman Tosuneri makamında ziyaret etti. Sorunlarını anlatan dernek yönetimi yerle alakalı Osman Tosun er’den yardım istedi. Talepleri dinleyen Osman Tosun er, Ziraat odasının eski binasının ikinci katını kiralık olarak derneğe tahsis etti.

Bafra görme engelliler derneği başkanlığından yapılan açıklamada: “Dernek binamızı tahsis etmek için büyük çaba sarf eden Ziraat odası başkanı Osman Tosun er ve ekibine, aynı zamanda binanın tadilatı esnasında bize çok özveri gösteren Bafra belediye başkanımız sayın Hamit Kılıç ve ekibine Bafra görme engelliler derneği yönetimi, dernek üyeleri ve aileleri adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” ifadeleri yer aldı.

Ayrıca dernek yetkililerinden öğrenilen bilgiye göre Bafra Belediyesi tarafından yapılacak olan tadilat işleri tamamlandıktan sonra yeni binaya taşınma işlemleri gerçekleşecek.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.