Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Bafra Hacinabi spor transfer bombalarına  devam ediyor !

Bu amaçla Hacınabispor; gerekli mevkilere tecrübeli ve futbol piyasasında kendisini kabul ettirmiş önemli oyuncular ile masaya oturuyor.

Bafra Hacınabispor Kulübü, Futbol Şube Sorumlsu Arif Öztürk, konuyla ilgili olarak şunları söyledi :

" Bafra Hacınabispor olarak; hedeflerimiz doğrultusunda transferlere devam ediyoruz. Son olarak forvet mevkiine; golcü Özcan Alkan'ı transfer ettik. Özcan, futbola Samsun Kadıköyspor altyapısında başladı.

Yılport Samsunspor'a transfer olan Özcan Alkan; Yabancılar Pazarı Yab-Pa, Tki Tavşanlı Linyit, Ayancık Belediyespor, Çarşambaspor, 1926 Bulancakspor ve Ladik Belediyespor' da futbol oynadı. Güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile tanınan golcü futbolcuya kulübümüzde başarılar diliyoruz.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hocamız, Teknik Direktör sayın Zekeriya Köklükaya ve ekibi ile uygun görülen mevkilere gerekli transfer lerimizi yaparak, kadromuzu daha da güçlü hale getirmek istiyoruz.

Özcan Alkan kardeşimizle; forvet ve santrafor bölgesinde eksiğimizi gidererek, bize faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah şartlar ve imkanlar ölçüsünde, stopere de bir takviye yapmayı ve lige her açıdan hazır başlamayı düşünüyoruz.

Bu pazar ( 13 Ekim ) deplasmanda oynayacağımız Karasamsun karşılaşmasına tüm sporseverleri bekliyoruz.

Haydi Bafra; şimdi birlik olma zamanı ve hep beraber el ele, hep ileri, daima ileri diyoruz.

Ve herkes de Şampiyonluk yürüyüşüne başlangıç meşalesini yakmak için bekliyor ve teşekkür ediyoruz.

Süper Amatör Lig hepimiz için hayırlı olsun, centilmence geçsin ve hakeden BAL Ligi' ne çıksın Saygılarımla. "

Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.