Öne Çıkanlar Bilek güreşi Emirefendi mahallesi
banner798

Bafra Hacınabispor' Dan  Yeni Yapılanma Hamlesi

Tüm Türkiye' de ve dünyada yaşanılan salgın nedeniyle, birçok ölüm vakâlarının gerçekleşmesi üzerine; amatör liglere ara verilip, ilerde belirlenecek bir tarihte maçların oynanacağı açıklanmıştı ve bu tarih de TFF tarafından 18 Temmuz olarak açıklanmıştı.


Konuyla ilgili olarak; Bafra Hacınabispor Futbol Şube Sorumlusu Arif ÖZTÜRK şunları söyledi .
" Bafra Hacınabispor ile ilgili kararımızı, lig tamamlandıktan sonra vereceğiz. Şu anda süper amatör ligin, 18 Temmuz' da  başlaması için TFF  karar aldı ancak; BAL Ligi' nin durumuna göre Süper Amatör' de, kalan maçların durumu belli olacak.


 O nedenle; 18 Temmuz' u beklemek zorundayız. Eğer ki, kalan maçları oynar isek; Lig'deki konumunuza göre yeniden bazı  kararlar alacağız. Şunu da belirteyim ki, yeni sezonda Bafra Hacınabi Spor Kulübü'müz, Bafra Futbol Kulübü ( BFK ) olarak faaliyetlerine devam edecek olup, bununla alâkalı ;önümüzdeki günlerde vereceğimiz kararlarla, yeni yapılanmalar olacaktır. Ancak biz kulüp olarak, bunu 18 Temmuz'daki karardan sonra açıklayacağız.


Bafra Hacınabi Spor Kulübü olarak; yeni yapılanma ve yeni sezonla ilgili görüşlerimizi; 18 Temmuz'daki karardan sonra,  Kulüp Başkanımız sayın İsa KÖPRÜ, 2.Başkanımız sayın Servet ŞENGÜL ve Futbol Şube Sorumlusu ben Arif ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Abdullah UYAR ile birlikte, ortak bir Basın açıklamalarında bulunacacağız. Bununla alâkalı tamamen kararımız da kâti olarak, 18 Temmuz' dan sonra olacaktır.


Bu vesileyle; teşekkür eder, sağlıklı bir spor ve futbol güzelliği, başarı dileklerimizle, sevgiler ve saygılarımızı sunarız. "
 

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.