Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafra Hacınabispor Sezona Güzel Başladı

Konuk Hacınabispor maça şu ilk 11 ile başladı:

Kalede Resul, defansta Tunahan, Mert, Emirhan, Tunahan Toklu, orta sahada Ferhat, Lokman, Ümit, Yunus, Anıl, santraforda Özcan,

Yedekler: Tayfun, Ahmet, Soner, Hacı, Recep, Barış ,Miraç,

Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya

Bafra Hacınabispor; 42 dakikada Yunus'un ceza sahasında düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı kullanan Özcan, kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti. ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan takım yine Hacınabispor idi. 60 dakikadan sonra, Karasamsunspor oyuna ortak oldu ve zaman zaman etkili ataklar geliştiren Karasamsun 81 ' de Nihat'ın kafa vuruşuyla beraberlik golünü buldu. 1-1

Bu dakikadan sonra her iki taraf da geliştirdiği ataklarla gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi ve her iki takımpuanları paylaşmış oldu.

Maçın Orta Hakemi Ömür Bozkurt, yardımcıları Emre Baş ve Zarife SağEr.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Hacınabi Spor Kulübü Başkanı İsa Köprü şunları söyledi :

" Lige güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda, her geçen gün daha iyi olacağımızı sinyallerini aldık.

15-20 gün gibi kısa bir sürede oluşturduğumuz bu takım; Ligin en köklü ve en istikrarlı takım olan, bu sene BAL Ligi' ne yükselmeyi hedefleyen Kara Samsun Spor Kulübü karşısında; ilk maçımızda alınan beraberlik bizim için güzel bir sonuç oldu.

Eğer maçtan galip gelseydik, tabii ki daha iyi olurdu ama dediğim gibi biz yeni bir ekibiz.

inşallah bu ekip yani Hacınabispor; her geçen gün daha iyi maçlar ve sonuçlar elde edecektir.

Bizlere destek olan Bafralı hemşerilerimiz; Bu ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayıp, türbinleri doldurarak bizi çok mutlu ettiler.

Her geçen gün; bu güzel ve örnek desteğin daha da artacağını düşünüyorum.

Dediğim gibi; önümüzdeki günlerde daha iyi işler yapacağız. Bizim artı bir değerimiz ise; tecrübeli, futbolu ve buraları çok iyi bilen bir Teknik Direktör' ümüz sayın Zekeriya Köklükaya hocamıza her yönden güveniyoruz.

Hacınabispor Yönetimi adına herkese teşekkür ederim. Can siperane sahaya yüreklerini ve emeklerini koyan değerli futbolcularımızı ve hocamızı tebrikederim.

Terme maçında da lütfen stadı dolduralım. Saygılarımla

 Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.