Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

Bafra İlçe Milî Eğitim Müdürü Katipoğlu' ndan Sağlık Teşekkürü

Bafra İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, bir süre önce evinde bayılıp Samsun TıpFakültesi' ne kaldırılmış; dalağı ameliyatla alınıp, yoğun bakımda bir süre gözetim ve tedavisine devam edilmişti.

Bafra İlçe Milî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu; sosyal medya üzerinden yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

" Rahatsızlığım nedeni ile dualarıyla yanımda olan değerli eşime, oğluma, kızıma , aile fertlerime, saygıdeğer büyüklerime, dostlarıma, arkadaşlarıma ve parçası olmaktan onur duyduğumu Milli Eğitim camiasına sonsuz şükranlarımı sunarım.

Rabbimizin inayetiyle bizim hayata tutunmamıza vesile olan Dr. Murat DEREBEY ve ekibine, Dr. İsmail Alper TARIM’a, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi personeli ile 112 Acil Ekib' ine, Bafra Devlet Hastanesi acil personeline ve hastahane sonrası tedavi sürecindeki destekleri için Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü' müz ekibine teşekkür ederim.

Bir müddet istirahat sonrası Biiznillah görüşmek duası ile. Rabbimiz herkese sağlıklı, hayırlı ve huzurlu uzun ömürler ihsan eylesin. "

Değerli Müdürümüze geçmiş olsun diyoruz.

Haber Merkezi- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan gündoğdu 4 yıl önce

Kalbi temiz insan müdürümüz Allah sağlıklı mutlu güzel günler sevenlerinizle beraber sizle olsun. Dualarımızı yolluyorum.