Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Bafra İYİ Parti Kan bağışında bulundu

Kıymetli Bafra’lılar tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Corona salgını ülkemizde de etkisini göstermiş, bir çok vatandaşımız salgına yakalanmış 3700 den fazla vatandaşımızın , sağlık çalışanımızın yaşamını yitirmesine neden olmuştur.

Bu salgının ülkemizde Sosyal, Ekonomik ve Sağlık alanında bazı olumsuz sonuçları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Sağlıkta ki olumsuz sonuçlardan bir tanesi de Kızılaydaki kan stoklarının azalmasıdır.Türkiye de birçok ilde olduğu gibi Samsun İlimizde de kan stokları % 30 seviyelerine düşmüştür.Salgın süresince ve Ramazan ayında vatandaşlarımız kan verme konusunda tedirgin davranmışlar bu tedirginlik kan stoklarının azalmasına neden olmuştur.

Bizler İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak bu olumsuzluğa sessiz kalamazdık.İleride hastalarımızda doğacak mağduriyetleri gidermek adına vatandaşlarımızı kan vermeye teşvik etme amaçlı ‘’ İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR ‘’ adlı kan bağışı kampanyası düzenledik.

kan bağışını yapacağımız Kızılay Türkiye’nin tek kan bağışı yapılabilen kuruluşudur.Dün, bu dernek Başkanlığının bağışlar konusunda yapmış olduğu yanlışları nasıl dile getirip eleştirdiysek bu günde o eleştirilerden dolayı oluşan Kızılaya kan vermeme tepkisine de karşı olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bizler İYİ Parti olarak vatandaşlarımızın mağduriyeti ve memleket meselelerinde hiçbir siyasi çıkar gözetmeden hep devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Bafra’lı vatandaşlarımızdan Covid 19 salgını sonucu oluşan kan bağışında ki olumsuzlukların giderilmesi konusunda bu akşam başlatmış olduğumuz ‘’ İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR’’ adlı etkinliğimize katılmanızı bekliyor hepinize çok teşekkür ediyorum.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI

Aydoğan YILMAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.