Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Bafra İYİ PARTİ`den Maske Dağıtımı

Çok Kıymetli Bafralılar…

Ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid-19 Salgını devam etmektedir.

Bu salgından etkilenen 200 binden fazla vatandaşımız oldu.

Bu salgından 5 binden fazla vatandaşımız yaşamını yitirdi.

Salgının hepimizin sağlık, sosyal ve ekonomik hayatımıza olumsuz sonuçları oldu, hala da bu sonuçlar devam etmektedir.

Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu Üyelerimizin açıklamalarına baktığımızda, bu salgının devam ettiğini, 2. Dalganın gelebileceğini görüyoruz.

Yaz dönemlerindeki rahatlamaların bize sonbahar ve kış aylarında olumsuz yansımaları olabileceğini düşünüyoruz.

Zaten ekonomik anlamda ve psikolojik anlamda birçok sorunlar yaşıyoruz.

Bu sorunların tekrarlanmaması ve büyümemesi için herkesin tedbirli olması gerekmektedir.

İyi Parti Teşkilatı olarak ta bu kaygıya parmak basıp, bir farkındalık olarak maske kullanımını teşvik amaçlı bir program yapalım istedik.

Maske temin konusunda halkımız zaten sıkıntı yaşamıştı ve Hükümet bu konuda sınıfta kalmıştı.

Bizler de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek için, tek kullanımlık maske yerine yıkanabilir ve anti bakteriyel olmak üzere 5 bin tane maske yaptırdık.

Ve halkımıza bunları dağıtmak ve farkındalığımızı göstermek için bugün böyle bir program düzenledik.

Daha önce pandemi sürecinde kan stoklarımızın azaldığı ramazan ayında yine halkımızın yanında olarak, “İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR “ adlı kan bağışı programı düzenlemiştik.

Bugün de pandeminin etkisini azaltmak ve halkımızı maske kullanımına teşvik amaçlı “İYİ BİR YAŞAM İÇİN” adlı bu farkındalık programını düzenledik.

Bafra’da bundan önce her konuda nerede bir iyilik var, nerede bir yol gösterme var, nerede bir çözüm üretme varsa, bunda mutlaka iyi parti teşkilatının ayak izleri vardır ve bundan sonra da olacaktır.

İyi parti teşkilatı olarak, Bafra’da Samsun’da ve Türkiye genelinde Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımın da dediği gibi her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olacağız.

Buradan pandemi sürecinde canla başla mücadele eden Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu maske konusunda yapımında bizlere destek olan, aynı zamanda bölge halkının maske ihtiyacının karşılanmasında büyük özveri ile çalışan başta Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi Müdürü YILDIRAY BAŞ, Öğretmen ve Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu programda bizleri yalnız bırakmayan, dava arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

İYİ BİR HAYAT İÇİN

Sosyal Mesafe

Maske

Hijyen

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.