Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra Kamu- Sen`Den 300 Ünite Kan Bağışı

Bafra Türkiye Kamu- Sen- Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanlığı işbirliği ie düzenlenen kan bağış kampanyası' nda, 300 ünite gibi rekor sayıda kan bağışı gerçekeştirildi.

Bafra Cumhuriyet Meydanı, AtatürkAnıtı ve Bafra Kaymakamlığı önünde gerçekleşen kan bağışı kampanyası 03- 07 Ekim 2019 tarihleri arasında ve 10.0- 18.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Orta Karadeniz Samsun Kan Merkezi- Bafra Kamu-Sen işbirliği ile birlikte düzenlenen kan bağışı kampanyası doktoru Muhsin Yılmaz; 5 günlük bir sürede 300 ünite kan hiç de küçümsenecek bir oran değil. Duyarlı Bafralılarave kan veren tüm kan bağışcılarına teşekkür ediyoruz.

Kan ihtiyaç değil her an gereklidir ve bu bilinçle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz." dedi.

Kampanyanın ilk açılış gününe ise şu isimler katıldı:

Türkiye Kamu-Sen Bafra Temsilcisi Hakan Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, yönetim kurulu üyeleri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, yönetim kurulu üyeleri, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sami Keskin, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Halim Tutku, Türk Eğitim Sen Yönetim kurulu üyeleri, Kamu-Sen e bağlı ilçe başkanları, Bafra Din Görevlileri Derneği temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.