Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Bafra Kar Engeline takılmadı..
 Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışarak kapanan dış mahalle yollarını açıyor.

İlçede kar yağışı başlaması ile birlikte, daha önceden belirlenen ekipler ulaşıma kapanan dış mahalle yollarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalarına İlçenin Dikencik,Darboğaz,Çamaltı,Asmaçam,Uluağaç,Çalköy ve Ortadurak mahallelerinde devam eden Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadelesini gecede sürdürüyor.

Olası bir soruna mahal vermemek için bir an önce kapanan yolların açılması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşma kapanan dış mahallerimizde ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare içeresindeyiz. Daha önce böylesi durumlarda devreye girmesi için hazır ettiğimiz ekiplerimizin çabaları ile tüm kapalı yolar kısa süre içinde açılacak.” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.