Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Bafra Kaymakamı Şehit ve Gazilerimizin yanındayız
banner852
Kaymakam Türkel ve beraberindeki heyet bir program dâhilinde şehit ailelerini ayrı ayrı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyorlar. Bafra’da ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet, şehit ailelerine minnet ve şükranlarını iletti.

Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet , 05 Haziran 2015 Ağrı ili Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı’ında Uzman Çavuş olarak vatani görevini ifa ederken kaçakçılara düzenlenen operasyon esnasında meydana gelen elim bir silah kazası sonucu şahadet mertebesine ulaşan şehit J. UZM. Çvş. Musa Bayrak Muş’un Varto ilçesi’nde Vatani görevini ifa ederken 05 Mayıs 2016 ‘da PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şahadet mertebesine ulaşan şehit Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal
Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet Bayrak ve Erdal ailelerini ziyaretlerde bulundular.

Kaymakamımız Ali, Fuat Türkel ,Saygı değer şehit aileleri sizleri ziyaretlerimiz acılarınızı tazelemek değil acınıza ortak olmak için sizlerle bir araya geliyoruz. Bilmelisinizki, hepimizin yetiştirdiği, bu evlatlarımızı hiçbir fedarkarlıklardan kaçınmadan onları sıfır yaşından, bulu çağına gelene kadar, okutup büyütüyoruz, ve Önceliğimiz bu çocuklarımızın Vatanımızın bütünlüğünü bölünmezliğini, ezanlarımızın, susturulmaması bayraklarımızın inmemesi için mücadele ederek büyütüp belirli yaşlara ulaştırdığımızda her birey gibi leferlerimiz olan evlatlarımız olarak asker veya polis oluyorlar gayretleri bizleri gururlandırıyorlar bizler bu çacuklarımızın aileleri olarak onlarla övünüp onlarla dertleşip onlarla sohbet ederek dertleri dertlerimiz hüzünleri hüzünlerimiz ağlamaları ağlarımız olarak halkımızın bütünlüllüğüyle hepimiz bu ülke için varız. Vatanımızın bir karış topraklarına el uzatan bölücülere hiçbir taviz vermeden bizlerin kutsal emanetlerimize sahip çıkılmasını hepimiz biliyoruz. Bu vatan içinde hepimizin ailelerin de gazilerimiz ve şehitlerimiz oluyor. Bizlerde istiyoruzki hiçbir vatan evladımızın burunlalarının kanamaması için mücadeleleri ve mücadelemiz , nefesimizin son anına kanımızın son damlasına kadar. Bu güzel ülkemizin bütünlüğü, için mücadelemiz devam edektir.

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu Makam Odalarımız Şehit yakınları ve Gazilerimizin hizmetinde olduğunu ifade etti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi.

Ziyaretlerde İlçe Emniyet Müd. Hikmet Demirci İlçe Jandarma Komtanı v. Yüzbaşı Yusuf Karadeniz
Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müd. Muzaffer Şahin hazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876