Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Bafra Konserde doyasıya eğlendi
banner852

Bafra Belediyesi’ningençlere ve öğrencilere yönelik moral amaçlı tertip ettiği konser organizasyonuna her yaştan Bafralı büyük ilgi gösterdi.

Rap müziğin dikkat çeken ismi Resul Aydemir konserinde başta gençler olmak üzere çok sayıda katılımcı doyasıya eğlendiler.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Pandemi bizi yordu. Bundan sonra kültür ve sosyal faaliyetlere ihtiyacımız var. Haziran ayı kültürel faaliyetlerimiz açısından dolu dolu geçecek. Kültür gecelerimiz, peşinden böyle bir konserimiz. Cumartesi ve pazar günü Türkiye çapında bir satranç turnuvamız var. Peşinden çocuklar için çocuk festivali, diğer taraftan Kapıkaya Festivali'ne hazırlanıyoruz. Orada da konserlerimiz olacak. Bafra’yı Haziran-Temmuz aylarında dolu dolu bu tür faaliyetlerle geçireceğiz. Bafra’nın bu tür kültürel sosyal faaliyetleriyle anılmasını istiyoruz. Sizlerle coşkulu geceler geçirmek istiyoruz. Sizdeki bu coşku ve hareketlilik bizleri motive ediyor" dedi.

Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Resul Aydemir, meydanı dolduran genlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin sonunda Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Resul Aydemir’e kuş cennetini simgeleyen plaket verdi. Ardından Resul Aydemir, Başkan Kılıç’la birlikte özçekim yaptı.

Konsere Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876