Öne Çıkanlar hırsızlık olayı
banner797

Bafra Mevlanaspor U 13 Rakip Tanımıyor
banner852

7 haftanın oynandığı lig ve grupta, Samsun deplasmanında Gaziosmanpaşa Pınarspor ile karşılaşan Bafra Mevlanaspor U 13 takımı, rakibine göz açtırmadı .Farklı galibiyetle sahadan ayrılan Bafra Mevlanaspor; Lider gittiği Samsun'dan yine lider olarak geri döndü.

Maçla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Cem Çatmakaş şunları söyledi :

" Biz; güzel çalışmalar yapıyoruz ve çocuklarımız da bunu oyun olarak ve spor olarak bize döndürüyor lar. Verdiğimiz emeğin karşılığını almak güzel bir duygu. İnanıyorum ki ben bu çocuklarla; önümüzdeki senelerde bir Türkiye Şampiyonası yaparım ve yine ben çocuklarıma ve oyuncularıma öyle çok güveniyorum ki; Bafra'da ve Samsun'da isminizden sık bahsedecekler ve bahsettireceğiz de inşallah.

Benimle beraber çalışan antrenör arkadaşlarım Mustafa Şahin, Ercüment Şen ve Futbol Şube Sorumlusu sayın Arif Öztürk; bir ekip anlayışı ve bütünlüğüyle bu çalışmalarımızın mutlaka karşılığını aldığımıza ve de almaya devam edeceğimize yürekten inanıyoruz.

Samsun Gaziosmanpaşa Pınarspor karşısında farklı galibiyet alarak Bafra'ya dönen çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Herkese teşekkür ederim.

Pınar karşısındaki maç ve oyun beni oldukça memnun etti ve bunun üstüne koyarak daha iyi bir takım haline geleceğiz inşallah.

Yalnız U 13 değil bu çocuklar aynı zamanda U 15 Ligi' nde de mücadele ediyorlar.

Her iki taraf, bizi zorlasada güzel şeyler olduğuna ve olacağına inanıyorum.

Saygılarımla. "

Bafra Mevlanaspor U 13 takımı, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü, bir başka Bafra takımı Bafra İdmanyurdu U 13 takımı ile karşılaşacak.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Anahtar Kelimeler:
BafraBafra Mevlanaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876