Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Bafra MHP 1994 ruhunu yeniden yakaladı

MHP Bafra Teşkilatı Alpaslan Türkeş Parkında Sabaha Kahvaltısında buluştu.Kahvaltı sonrası İlçe Başkanı Barbaros Tuna Yaptığı Konuşma ile teşkilat mensuplarına seslendi.

Başkan Barbaros şu ifadelerde bulundu TURNA “Milliyetçi Hareket Partisi adına Bafra’da farklı bir dönem başladığını ve bu dönem de bizleri bazı sorumlulukların beklediğinin de farkındayız ve inşallah Allahın izniyle üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz.

Bu zamana kadar partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi ve bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın bizler geçmişte olduğu gibi herhangi bir menfaat yada kazanım beklemeden tek gayemiz partimizi bir adım daha ileriye getirme mücadelesini kendimize görev edinmiş insanlar olarak burada bulunuyoruz.Bu uğurda yapacağınız her türlü şikayet öneri yada fikre sonuna kadar açığım ve sizlerden bekliyorum.

İlçe başkanınız olarak sizleri bir arada tutmak herkesi dinlemek fikirlerinden faydalanmak sizlerle yardımcı olmak ve özellikle Ülkücüleri Bafra`da tüm teşkilatları ile tek yürek olarak kalması için mücadele etmeyi kendime görev olarak edinmiş biri olarak karşınızdayım.

Milliyetçi hareket Partisi üzerine çeşitli oyunlar oynanmak da olduğu bir dönemde Bafra’da bile kimlerin hangi olaylar ve düşünceler ile bizleri itibarsızlaştırma çalışması yaptığının da net bir şekilde farkındayız.

31 Mart itibarı ile görüldü ki verdiğiniz destek ile dosta güven düşmana korku verdiniz.

Bizim için bitti,bitiyor diyenlere okkalı bir Osmanlı tokadı attınız.

Sizin gibi dava arkadaşlarım oldukta sonra Bafra`da bu hareket bitmez bunun içinde sizlerle ayrıca teşekkür ediyorum.Başarının sırrının samimiyet ve sabır olduğuna ve bugün burada oluşan birliktelik ile gördüğüm 1994 ruhunu tekrar yakaladığımız beraber bir çok sorunu da aşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Cenabı Allah birliğimizi daim eylesin. Biz bir aileyiz bu ailenin neşesi de bizim,derdi de bizim, başarısı da bizim, soruna da bizim çözümü de bizim.

Sizlerle hep yan yana omuz omuza olduk,bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.Bu duygu ve düşünceler ile Kahvaltı programımıza gelerek katılan herkese çok teşekkür ediyorum Parti olarak da her daim yanınızda olarak sizlere destek olacağımızı da bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 5 yıl önce

Doğru MHP bitmiyor. Ak partiyi bitiriyor. Tıpkı ANAP DYP DSP yi bitirdiği gibi