Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Bafra MHP ilçe Başkanı Bayram Mesajı yayınladı
banner852

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna`dan Kurban Bayramı Mesajı..

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna mesajında şu ifadelere yer verdi:

Birbirimize daha çok yaklaşmanın; sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır.".

Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğimiz Kurban Bayramı, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim bir düğüm olması hasebiyle, dargınlıkları, küslükleri unutmak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi hatırlamak, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızı sevindirmek içinde büyük bir fırsattır.

Bu duygularla, Bafralı hemşerilerim başta olmak üzere aziz milletimizin, mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Barbaros Turna
Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876