Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Bafra Millet Kıraathanesi'de Pandemiden Etkilendi!
banner852

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi öncesi vaat ettiği “Millet Kıraathanesi” projesi Samsun genelinde ilk kez Bafra’da hayata geçirilmişti.

Vatandaşların, kitap, gazete ve dergi okuyup, sohbet edebileceği, bilgi paylaşımında bulunabileceği ve boş zamanlarını faydalı şekilde değerlendirebileceği zengin okuma imkânlarıyla donatılmış bir mekân olarak düzenlenen Bafra Millet Kıraathanesinin açılışı ise; o tarihlerde görev yapan eski Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra ski kaymakamlarından Adnan Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Bafra Millet Kıraathanesi yetkilierinin verdiği bigiye göre; kıraathanede özellikle vatandaşlarımızın sâkin bir ortamda oturup; çeşitli türdeki kitaplar ile günlük ve yerel gazeteler de halkın istifadesine sunuluyor.

Yetkililr; tüm dünyayı ve üllkemizi tehdit eden ve çok sayıda ölünmlere yol açan Kovid- 19 , koronavirüs ve pandemi nedeniyle, kapalı alanlarda otumak istememesi nedeniyle, daha önce yaşanılan yoğun ilginin, haliyle azaldığını dile getirdiler.

Bafra 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı ( Kent Meydanı ) civarında yer alan Bafra Millet Kıraathanesi' nin çiçekli bahçesinde de; güzel havalarda vatandaşlarımız oturup dinlenebiliyor veya içerde sosyal mesafe ve hijyene göre hazıranmış masalarda; gazete, kitap okuyabildikleri gibi, günlük olaylardan haberdar olmaları için tv de izleyebiliyorlar.

Haber : Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876